Pretraga sajta

Budzet 2015 Subvencije za poljoprivredu Zaštita životne sredine Vodič za investitore Greenfield lokacije Objedinjena procedura_urb Elektronske dozvole PPOP BNR JKP Sava_lat JKP "Vodovod i kanalizacija" Pećinci

SUBVENCIJE ZA POLJOPRIVREDU

REGRESIRANJE

veštačkog osemenjavanja goveda

      Opština Pećinci i u 2013. godini nastavlja sa regresiranjem veštačkog osemenjavanja goveda, u vlasništvu registrovanih poljoprivrednika sa teritorije opštine Pećinci.

USLOVI

FORMULAR ZAHTEVA

Ostvarivanje prava na podsticaje u stočarstvu za tov junadi, svinja i jagnjadi

25.04.2014.

Pravo na korišćenje podsticaja u stočarstvu ima pravno lice, preduzetnik i fizičko lice - nosilac komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva pod uslovom da je:

1) upisano u Registar;

2) prijavilo vrstu i broj životinja;

3) izvršilo obeležavanje i registraciju grla, odnosno košnica pčela u Centralnoj bazi, osim za jagnjad, živinu i ribe.

Zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje za tov junadi podnosi se do 31. januara 2015. godine. Potrebno poneti na uvid pasoše od junadi i Izvod iz registra poljoprivrednih gazdinstava.

Zahtev za ostvarivanje prava na podsticaje za tov svinja podnosi se do 31. decembra 2014. godine. Uz zahtev za grla predata klanici podnosi se prijemnica koja je data u Prilogu pravilnika o načinu ostvarivanja prava na podsticaje u stočarstvu za tov junadi, tov svinja i tov jagnjadi, overena od strane klanice i nadležnog veterinarskog inspektora i kopija uverenja o zdravstvenom stanju životinja, overena od strane nadležnog veterinarskog inspektora.

Kontrola plodnosti poljoprivrednog zemljišta u 2013. godini

Za sve dodatne informacije kontakt osoba je Andrijana Radojčić iz Agencije za razvoj opštine Pećinci, telefon 022/400-732, kancelarija broj 12.

OBAVEŠTENJE

PRIJAVA