Pretraga sajta

Budzet 2015 Subvencije za poljoprivredu Zaštita životne sredine Vodič za investitore Greenfield lokacije Objedinjena procedura_urb Elektronske dozvole PPOP BNR JKP Sava_lat JKP "Vodovod i kanalizacija" Pećinci

Povratak

Završena Sportska nedelja na pećinačkim bazenima

Utorak, 16. Avgust 2016.

Završena Sportska nedelja na pećinačkim bazenima


Uprkos prekidima zbog nepovoljnih vremenskih uslova prethodne sedmece, sa povratkom lepog i toplog vremena, takmičenjem u odbojci na pesku, stonom tenisu i pimpovanju loptom završena je Sportska nedelja na pećinačkim bazenima koju su zajednički organizovali Sportski savez „Razvoj sportova“, Bazeni Pećinci i preduzeće Luki komerc.

U odbojci na pesku najviše uspeha je imala ekipa „Univerzitet Novi Sad“ (Dragana Najić, Tamara Trifunović i Dejan Tomić). Drugoplasirana je bila „Spasilačka služba“ (Borko Krstić, Ivan Stojaković i Nebojša Kokinović), a treća „Pikaso“ (Miloš Naić, Nikola Naić, Tanja Trifunović).

Najmlađi su pokazali svoje umeće u žongliranju loptom, takozvanom pimpovanju u kojem je najbolji bio Nikola Savić, a pored njega su u finalu učestvovali i Nenad Gačić, Milenko Marković i Milan Čikić (slika iznad).

U stonom tenisu takmičilo se 14 takmičara od kojih je najbolji bio Milinko Aleksić, pobedivši u finalu Milana Kerkeza, dok je treće mesto zauzeo Siniša Sarić.


Stonoteniseri

"Univerzitet Novi Sad"

Pretraga vesti